Πληροφορίες

Το Rector’s suites Archontiko Rethymno είναι ένα παραδοσιακό ανακαινισμένο κτίριο τριών επιπέδων. Κατασκευάστηκε το 12ο αι. μ.Χ. . Υπήρξε κατοικία βενετών ευγενών, όπως διαφαίνεται από την όλη του αρχιτεκτονική κατασκευή. Βρίσκεται στην  καρδιά της παλιάς πόλη του Ρεθύμνου, στην οδό Νεοφύτου Πατελάρου 4. Προσφέρει μοναδικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών με τα πόδια μπορείτε να επισκεφθείτε τα ιστορικά μνημεία, το ενετικό φρούριο (Φορτέτζα) το ενετικό λιμάνι, τα μουσεία, το εμπορικό κέντρο, τα κέντρα διασκέδασης και τα ρομαντικά café της πόλης. Ανακαινίστηκε πρόσφατα, το 2010, με σεβασμό στη διατήρηση των παραδοσιακών αρχιτεκτονικών του στοιχείων αλλά παράλληλα, παρέχει όλες τις απαιτήσεις μίας σύγχρονης τουριστικής διαμονής.

Περιλαμβάνει τέσσερις πολυτελείς και άνετες σουίτες με ιδιαίτερα κομψή και λιτή διακόσμηση. Καθημερινά προσφέρεται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.

Είναι ένα από τα ψηλότερα κτίρια στην παλιά πόλη, όπου μπορείτε να απολαύσετε στην ψηλότερη βεράντα του το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας έχοντας μία υπέροχη θέα στη Φορτέτζα, στη γραφική πόλη του Ρεθύμνου και στη θάλασσα. Πολύ κοντά στο Archontiko υπάρχει μία καθολική ενετική εκκλησία αφιερωμένη στον άγιο Λάζαρο. Σήμερα, γίνονται εκεί γάμοι ζευγαριών από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία σε συνδυασμό με το ρομαντισμό της ατμόσφαιρας σε μία οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη και μεράκι.